Rohan Online
10-09-2010, 22:12:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum zostało uruchomione!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czego w naszym serwisie brak ...  (Przeczytany 748 razy)
Achilles
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil Email
« : 24-06-2009, 10:16:59 »

Drodzy użytkownicy mam do was pewne zapytanie  Czego wam brakuje w naszym serwisie ? Co według Was powinniśmy do niego dodać bądź zmienić, by był dla was atrakcyjniejszy (lepszy ...). Wszelkie propozycje walcie śmiało, nawet te nieziemskie ...

Oczekuje na Waszą pomoc i cenne uwagi.
kasztanek12
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : 28-06-2009, 00:06:17 »

Zauważyłem że pod zakładka rasy nie ma żadnej opisanej. Można by krótko scharakteryzować rasę albo już jego konkretną część np. jak jest human to opisujemy Guardiana lub Defendera tak samo z elfami itp.

Tam gdzie jest crafting też nic nie ma a można napisać bardzo wiele pisząc o podstawowym crafcie czyli tworzeniu itemów rare, unique, enchant. A potem opisać ten drugi sposób craftu polegającym na zbierani minerałów exratowaniu ich u późniejszym tworzeniu

będę jeszcze dalej sprawdzał portal to coś dopiszę
Achilles
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : 15-07-2009, 08:03:11 »

Zauważyłem że pod zakładka rasy nie ma żadnej opisanej. Można by krótko scharakteryzować rasę albo już jego konkretną część np. jak jest human to opisujemy Guardiana lub Defendera tak samo z elfami itp.

Tam gdzie jest crafting też nic nie ma a można napisać bardzo wiele pisząc o podstawowym crafcie czyli tworzeniu itemów rare, unique, enchant. A potem opisać ten drugi sposób craftu polegającym na zbierani minerałów exratowaniu ich u późniejszym tworzeniu

będę jeszcze dalej sprawdzał portal to coś dopiszę
portal jest jeszcze w fazie tworzenia, a więc po prostu niektóre zakładki są jeszcze nieaktywne, Crafting już jest. Opisy ras wkrótce.  
Camper
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : 18-07-2009, 10:56:13 »

Ja myślę że przydała by wam się porządna reklama bo przepełnienia to raczej nie macie...
« Ostatnia zmiana: 18-07-2009, 10:58:06 wysłane przez Camper » Zapisane

Achilles
Administrator
Nowy użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : 18-07-2009, 12:47:52 »

Ja myślę że przydała by wam się porządna reklama bo przepełnienia to raczej nie macie...
Głowny nacisk aktualnie jest na portal z czego forum to jedynie dodatek. To też brak aktywności na forum nie oznacza słabej oglądalności wrecz przeciwnie z wizytami stoimy bardzo dobrze, co jak co ale forum po prostu potrzebuje troche czasu by się rozwinąć w niecały tydzień tłoku na forum nie bedzie Mrugnięcie szczegolnie ze raczej nie wielu starych wyjadaczy chce zmieniać forum do dyskusji to też jest ono przeznaczone raczej dla nowych graczy Rohana. W skrocie wszystko w swoim czasie Uśmiech A wszystkie aspekty działalności serwisu mają się doskonale.
Bnq
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : 18-07-2009, 16:06:33 »

Tak jak koledzy już wspomnieli poszczególne kategorie do postaci, poza tym skórka by się przydała, regulamin, pozycjonowanie i inne reklamy ;]

btw. szacun dla Ciebie, zze chciało Ci się postawić nowy portal oraz forum  Mrugnięcie

Agi Predator 6x
iktorn
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : 18-07-2009, 16:07:31 »

Może to forum się rozwinie lepiej niż rohanpolska ^^

Devian
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : 13-08-2009, 14:42:19 »

Mam pytanie. Czy będziecie organizować jakiś nabór na Moderatorów?, jeśli tak to jakie mniej więcej będą kryteria do spełnienia...?
iktorn
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : 13-08-2009, 16:23:03 »

Achilles coś wspominał o naborze modków Uśmiech Ale kryteria nie są jeszcze znane Chichot

Notarian
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : 18-10-2009, 09:40:11 »

Potrzebni są moderatorzy. Mam nadzieję, że będą wybory.
Bnq
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #10 : 18-10-2009, 18:58:44 »

Czego w serwisie brak?

Użytkowników.

Agi Predator 6x
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!