Ceos
Nowy użytkownik

|
 |
« : 15-07-2009, 12:50:50 » |
|
Wedlug mnie oczywiscie Rohan Online  a wy jak uwazacie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camper
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #1 : 15-07-2009, 16:20:35 » |
|
Jest ich pełno... ale takie imo wysuwające się na przód to Cabal, Dragonica i Silkroad Co do tych o których marzę aczkolwiek pewnie nigdy w nie nie zagram ponieważ albo są płatne albo KR to Aion, Blade & Soul, Tera, Contienent of Ninth
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iktorn
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #2 : 15-07-2009, 16:40:20 » |
|
Według mnie to: Rohan, Dragonica, Twelve Sky 2 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceos
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #3 : 16-07-2009, 23:25:46 » |
|
hmm mozecie cos wiecej powiedziec o tej grze gragonica?? to typowe mmorpg czy tez na singel player bo chodzi mi o typowe mmorpg online oczywiscie:) lepsze od rohana?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iktorn
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : 16-07-2009, 23:47:08 » |
|
MMORPG - Massive Multiplayer Online Role Playing Game... Jak może być single player? xD Dragonica nie jest typowym MMO  Chodzisz tylko na lewo i prawo i naciskasz przyciski jeśli chcesz atakować  rola myszki jest ograniczona do minimum, minimum  Ale gierka wymiata  No i grafika jest cukierkowa i mimo, że za taką nie przepadam to gra mi się podoba  Expienie na owcach długo zapada w pamięć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceos
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #5 : 17-07-2009, 01:32:08 » |
|
ja dla rozrywki polecam fajna giere i w dodatku wciagajaca Rakion nie jest to mmo ale gra online bardzo przyjemnie sie gra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camper
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : 17-07-2009, 08:26:28 » |
|
Rakion to MMOFPS bardziej... Wcielasz się w jedną z 5 postaci i biegasz zabijając innych Są różne tryby rozgrywki , od FFA przez TDM aż po Boss War Grafika nie zachwyca, a lvl nie lecą fajnie, mocno zbugowana i dużo zależy tam od tego ile pieniędzy na nią wydasz, ale oprócz tego liczą się umiejętności, jest to gra typu nontargeting.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ceos
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : 17-07-2009, 14:56:54 » |
|
Wim jakie są w niej rozgrywki bo sam w nia gralem;p fakt lewele lecą powoli,grafika tez zbytnio nie zachwyca ale uwazam ze dla roztywki gra bardzo przyjemna i wciagająca:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bnq
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #8 : 18-07-2009, 16:23:00 » |
|
Szczerze mówiąc to nie znam gry, którą można by porównać do rohana (f2p), piękna grafika, grywalność, różnorodność czego chcieć więcej? No można by tu podyskutować o deweloperze czyli YNK, ale mówie tu o grze a nie jej dystrybutorze, tak więc stawiam na Rohana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGuardian
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : 18-07-2009, 16:46:02 » |
|
Dla mnie najlepsze gry MMO to m.in.: -Rohan -Shayia -S4 league -Cabal
|
|
|
|
|
|
Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
|
|
|
Syrios
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #10 : 25-07-2009, 22:31:28 » |
|
-Archlord -RF-Online
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sparkingsuffer
Nowy użytkownik

Don't you see the writing on the wall?
|
 |
« Odpowiedz #11 : 31-07-2009, 19:05:34 » |
|
a gdzie Tibia? ludzie co jest klasyka cieszy  oczywiście że Rohan WoW
|
|
|
|
|
|
Don't you see the writing on the wall You're in way over your head You're gonna drown in the things that you said
Time has come and gone for words A thousands threats i've heard before But words are cheap,but lies are big to take
EndeverafteR - No More Words Jeff Hardy's Theme
|
|
|
iktorn
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : 12-08-2009, 01:11:36 » |
|
Najlepsze darmowe gry mmorpg WoW
No tutaj bym się kłócił 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergios
Nowy użytkownik

The legend of bow
|
 |
« Odpowiedz #13 : 12-08-2009, 09:34:22 » |
|
Rohan Silkroad Archlord Reszta nie jest warta uwagi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Devian
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #14 : 13-08-2009, 14:06:54 » |
|
Najlepszą grą w jaką grałem jest SilkroadOnline, mimo botów, które niszczą całą przyjemność gry...(kto grał ten wie). Odpuściłem sobie "silka", ponieważ aby wbić w tej grze większy Lv nie obejdzie się bez kupienia Silków (cash), a ja nie mam najmniejszej ochoty wydawać na gre miesięcznie 200zł... To tyle, pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|